Lazio - Roma merda 3-2!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TxEpx1Hkiww

Ledsen att den inte har med kebab att göra men jag är så glad just nu så jag var tvungen att dela med mig!!

Flexmaster!!!!!!!!!!!!!!!


Bjuder på den här i brist på kebabätande...

Så ni inte går härifrån helt tomhänta tänkte jag

image5 Geronimooooooooo!!!

Cheeerio! / Flexmaster M

god kväll kebablovers!

det är Grandmaster B som talar. efter påtryckningar från min kompanjon Flexmaster samt alla fans så måste jag förklara mitt svek och be om ursäkt! Vi hade sedan lång tid tillbaka planerat våran första gemensamma kebabkoll men istället viker jag ner mig, svag som jag är, för att äta skit donken. hur tänkte jag?
därför vill jag nu denna söndag kväll ta tillfället i akt och be om ursäkt till Flexmaster och alla fans där ute. detta kommer inte att upprepas igen.

Yours trouly Grandmaster!

En sorglig dag för bloggen!

Tyvär blev det ingen kebab igår tack vare Grandmasters svaga förmåga att säga nej till McDees! Och efter påtryckningar från Philipin Phil (som ironiskt nog växt upp med smeknamnet mini-kebaben och hans bror med smeknamnet kebaben)  så klarade inte Grandmasterbiff att hålla undan i 40 minuter utan stupade på målinjen med en BigMac i handen och dressing i mungipan... En sorglig dag för kebab-kollen, en sorgligdag för mänskligheten. Men en stor dag för McDonalds som lyckades locka till sig den gluppske, kända kebab krönikören

Jag beklagar det som hänt men vi styr nog upp mer kababer i framtiden! Jag känner bara sorg för alla fans som satt och hyperventilerade vid 20:00 igår utan att det kom upp ngt.. Vi får se om det kommer en officiel ursäkt från Grandmaster här på bloggen till er!

Flexmaster

Imorgon smäller det på riktigt!

Ja så har Grandmaster då kommit hem till sin rövarhåla med sitt rövhål igen tihihi och det är dags för allvaret att dra igång! vi har smuttat lite på gräddan med de 2 härligt uppiggande besök på varsit ställe men imorgon, fredag. Då är det dags att sätta på sig dom riktiga kebabglasögonen för ett besök på Pizza House i Örby som det troligtvis blir!

Vi vet redan att ägaren har hört lösa rykten om att ett besök är att vänta inom närmsta framtid så han har renoverat hela haket och köpt in den fiiiinaste pommesfritten från området champagne i frankrike (visste ni att dom även gör champagne där även om det inte är lika känt som deras frittes?) och sallad från de djupaste odlingarna i sydamerikas djunglar till vår ära, och damsugit inte mindre än 2 gånger! Vi vet alla hur otroligt tungt våra betyg väger i kebab samanhang... Och ryktet sprider sig snabbt om det är en flip eller flopp!

Så imorgon alltså, runt 20:00 snåret kan ni alla sitta å hetts trycka på uppdatera knappen för att se när vi slänger upp betygen på Pizza House ökända kebab!!

Tooodiloo!

Flexmaster Unt Grandmaster!

Tisda´ kväll bapapaaa!

Hej alla fans misströssta inte! Imorgon kommer Grandmaste B hem från skogen! och då börjar den riktiga planeringen av kebaberias! Vi kan ju inte äta Kebab varje dag för då skulle vi ju se ut som tjockare version Anna Book efter 2 veckor, även fast det blev en kebabrulle på Kladdes igen för Flexmaster till lunch.,, MEN vi har planerat in minst ett kebab hak i veckan!

Här är ett axplock av våra inplanerade besök så börja darra kebaberi ägare:!!!

Palmyra, ÅRSTA
I Love Kebab, CITY
Pizza House, ÖRBY/ÄLVSJÖ
Trafiket, GULLMARS
Gullmars Kebab, säger sig självt!
Vårby Grillen, VÅRBY GÅRD!
Micky Dee´s, BREDÄNG
Kebab House, VASAGATAN

Vågar DU utmana våra exlusive kebab-kunskaper, Menar du att DU vet var stans bästa kebaberia finns så kom gärna med tips till våran awsome bloggilicios blogg. så kommer vi att göra ett besök med våra extremt känsliga kebab smaklökar, eller om du bara vill sätta din förort på kebab-kartan (kebab-kartan för övrigt är en sak vi planerat att lägga in här så man kan se exakt var kebaben finns och våra ytterst säkra bedömningar på den) 

Seeee you would´nt wanna be you!!! FlexMaster unt Grandmaster

PS. Grandmaster är alltid närvarande på telebaba när nya inlägg skrivs för i norrland finns inte den där nyheten we call internet!!!
  


So fresh and so clean, clean...

Vi fräser vidare på stockholms, kanske sveriges.... kanske VÄRLDENS bästa blogg! Nu har vi hottat upp våra recentioner med fräsiga kebab pics! Se och njut och kanske grunda ditt val av kebab nästa gång du blir sugen med hjälp av dom här über kaxiga picsen som ska vara med på de recentioner som läggs upp!!

Och kom ihåg: Salladen är alltid grönare på andra sidan!! 

//Grandmaster unt Flexmaster

 

Det kommer, det kommer...

Under helgen som har gått har jag varit snubblande nära att fylle käka på 2 av de mer kända ställena i Stockholm, Men jag har gett med mig efter påtryckningar av alla våra fans där ute att inte göra proffsbedömningarna full. så jag har avstått kebaben och slutat på mindre kända hak som Max och Shell istället för de inplanerade mästarna av munchies mat, Kebabhouse på Vasagatan och Trafiket i Gullmars. 
Sen känns det som att dom ställena är riktiga big dogs i branchen så jag tror att vi väntar tills Le Grandmaster Biff återvänder från skogarna långt långt bort i norrland. Så vi kan sitta lite smått romantiskt öga mot öga med våra betygsblock och sponsorpennor!

Men lugn, bara lugn.. det kommer mer!

//Flexmaster

Grandmaster Biff har smakat det norrländska guldet!

Efter påtryckningar av våra fans (Stefan jag vet att du läser det här) har kebabkollen tagit tempen på Söderhamns utbud av det omtalade köttet kebab. 

Ställe: Kebab Pizza City
Var: I dom djupa skogarna av Hälsingland, även kallat centrum av urinvånarna

Tidigare på dagen spanade jag in stället pizza huset och tänkte: "Det här måste undersökas!" Jag klev in genom dörren och såg en modern kebaberia, nästan för modern yours truly Grandmaster Biff. Glider fram till disken och börjar checka in meny valen. Och bestämmer mig snabbt för kebabtallrik och säger: Tja!. Men till min förvåning blir jag smått ignorerad av kebab mannen? han säger tja tillbaka men sen skiter han i mig för det står en farsa med kotten bredvid som tydligen hade beställt redan, och kebabmannen kunde inte ta min beställning innan han var helt klar med att svänga ihop deras kebab! Tydligen är inte norrlänningarna så uppdaterade när det gäller flexibiliteten. Nu var det äntligen min tur.. stegade fram och sa en kebabtallrik on the go, pröjsade 55 norrländska mark och läsken lös med sin frånvaro.... sen satte jag mig ner och läste en norrlandsmetro, väntade i ytterligare 10 minuter inan den vita lådan kom fram. Tog emot kebaben och började vandringen hem och tänkte redan på hur den här recensionen skulle sluta. När jag kom hem satte jag mig och öppnade den vita lådan, portionen såg stor och bra ut, FRESH tänkte jag! Jag hälde över såsen och tog den första tuggan, trotts gångtiden var kebaben på en temperatur av kanske 20-25 grader varm och väldigt smaskig. MEN pommesen håller inte måttet! Den var så deep fryad att den inte ens var god! känn på den ni!?
Jag ger dom plus för fefferonisarnas färskhet och den fräscha salladen som kunde ha suktat även anorektiker!

Inredning: Svajjig 3
Den är lite för modern, jag menar Fuglesang har ju varit i rymden men kom igen...

Maten:4
Det här hade kunnat vara en 5a men pommesen är som att äta Pommes-knäcke!

Personalen:1
Dåligt bemötande och han kan lika gärna skicka röksignaler om att jag inte är välkommen

Service:2
Kebab mannen tog sin tid och trotts all denna väntan blev pommesen så dålig... Men iövrigt en bra kebab tillagare!

Location: 3
Location, location, location det är A och O, och det här är en lååååång väg från home men still, om du bor i trakterna så är "centrum" aldrig långt borta med epatraktorn.

Overall: Stark 3
Är man i krokarna av Söderhamns centrum så är det värt ett besök men inte mer än så.

And THATS the way the cookie crumbles! // Grandmaster Biff

image3


image2

And so it begins...

Det blir jag Flexmaster som får äran att trycka dit första riktiga inlägget! Jag kanske inte är så opartisk som jag borde när det gäller det här haket, men så må vara för det här är en riktig favorit hos mig!

Stället: KLADDES KEBAB & BAR
Var: Drottninggatan 26

Upplevelsen: Jag kliver in hos Kladde vid lunch tid som så många förr, ser det är "Party-turken" och "Flintis" som jobbar idag. Bra tänker jag "party" är alltid så trevlig och snålar inte på portionerna! Kladde himself syns inte till...
Jag stegar upp till disken och säger som så ofta "Tja!, jag tar en 3a med extra fefferonis" (Kebabtallrik med pommes) vilket kostar mig 65 dinarer,Flintis slänger tillbaka 35:- i min hand som att han var född bakom salladsdisken och aldrig gjort ngt annat, då ingår självklart drickan på ett så ruttat som Kladdes!  Mitt tips är att ta med för då får man större portioner. Vanligtvis hinner man inte ens blinka innan man får sin tallrik on the go, men överaskas jag då jag får vänta säkert 5 minuter. Men som sagt man brukar oftast inte hinna blinka inan man har en kebab under näsan!  

När jag kom tillbaka till jobbet öppnade den vita magiska lådan alá Kladde, och jag är inte besviken! 10 minuter senare kan jag göra min proffs bedömning, Jag skulle säga att kladdes kebab kött är tunt som en fiélad filé och pommesfritten är som sända från ovan,salladen är inget undantag och såserna är som att jag slurpat ur ungdomens källa!  

Så tillslut, vad tycker vi egentligen om Kladdes Kebab?

Inredning: 2
Det är trångt och det finns sällan plattser, men om känner för att prata med främlingen du kommer få dela bord med så är det här stället för dig!

Maten: 5
Kan vara den bästa kebaberian jag vet så därför är det en rock-solid 5a här! Plus i kanten för dom stora portionerna man får när man tar med.

Personalen: svajig 3 (kan bli en 4)
Kladdes gör sällan missar på din beställning men det har hänt några gånger. Men de 4 musketörerna som turas om bakom disken styrs mycket av dagsform

Service: 3
Här spelar dagsformen en stor roll då vissa i personalen kan vara små purkna vissa dagar.

Location: 4
Plus för alla som rör sig inne i stockholms kärna! Vilket vi alla gör lite då och då? Varför inte svänga förbi med kidsen när ni ska på bio? Eller inte får bord på den fina restaurangen?

Overall: 4
Det här stället ligger mig varmt om hjärtat även om halva min lön går ner i deras ficka.

image4


image5

Det här är Flexmaster Mike som loggar ut....slut.
 
PS. Grandmaster B har åkt till Söderhamn för utforska kebabkulturen i sveriges norra delar och kommer snart med en rapport om hur högt kebab kursen står i Hälsingland!


Välkommen alla kebab lovers!

Visst vill väl alla ha ett kebab-hak där dom serverar den mest smaskiga kebaben i stan, kanske för att ta med ngn luckylady på första dejten eller få tillbaka energin efter en tung natt av dyngfylla? Har du haft en hård dag på jobbet och behöver varva ner? då behöver du kebab av första klass. Du har hittar rätt min vän!

Här kommer du få veta vart dom besta kebab haken ligger både inanför och utanför tullarna! 

Grandmaster Biff och Flexmaster Mike kommer ta me er på en resa genom stockholms kebabdjungel som kommer få era smaklökar att skaka som en 15-årig kassörska som blir rånad på ica!!

Som Ison o Fille säger det: Då Kör Vi! 

//Grandmaster unt Flexmaster

RSS 2.0